Webshop

Puslingen Alma 🧡

Pris: 1000,00 DKK
Puslingen Alma 🧡 Måler 35 cm, har smukke brune øjne og rødt hår. Håret er lavet af Wild mohair og sat i to små fletninger. Hun er syet i swiss trikot og fyldt med biould. Hun har en mørk blommefarvet dragt syet i blød velour. Dragten er syet fast på dukken. Hun har to små hænder og runde fødder. Om håret har hun en fin sløjfe syet i Liberty stof. Hun er en rigtig dejlig dukke, som egner sig fint til en lille dukkemor, der ønsker en dukke, der ikke skal skiftes tøj på, men én som hun nemt kan have med rundt. Én som er blød og varm at sove med og som passer fint ned i en lille dukkevogn.

Puslingen Nora 💜

Pris: 1000,00 DKK
Puslingen Nora 💜 Måler 35 cm, har smukke blå øjne og hvidt hår. Håret er lavet af Wild mohair og sat i to små fletninger. Hun er syet i swiss trikot og fyldt med biould. Hun har en støvet lilla dragt syet i blød velour. Dragten er syet fast på dukken. Hun har to små hænder og runde fødder. Om håret har hun en fin sløjfe syet i Liberty stof. Hun er en rigtig dejlig dukke, som egner sig fint til en lille dukkemor, der ønsker en dukke, der ikke skal skiftes tøj på, men én som hun nemt kan have med rundt. Én som er blød og varm at sove med og som passer fint ned i en lille dukkevogn.

Puslingen Frida 💛

Pris: 1000,00 DKK
Puslingen Frida 🌸 Måler 35 cm, har smukke blå øjne og blondt hår. Håret er lavet af Wild mohair og sat i to små fletninger. Hun er syet i swiss trikot og fyldt med biould. Hun har en karrygul dragt syet i blød velour. Dragten er syet fast på dukken. Hun har to små hænder og runde fødder. Om håret har hun en fin sløjfe syet i Liberty stof. Hun er en rigtig dejlig dukke, som egner sig fint til en lille dukkemor, der ønsker en dukke, der ikke skal skiftes tøj på, men én som hun nemt kan have med rundt. Én som er blød og varm at sove med og som passer fint ned i en lille dukkevogn.

Pusling - Emma 🌸

Pris: 1000,00 DKK
Puslingen Emma 🌸 Måler 35 cm, har smukke brune øjne og lysebrunt hår. Håret er lavet af Wild mohair og sat i to små fletninger. Hun er syet i swiss trikot og fyldt med biould. Hun har en mørkerosa dragt syet i blød velour. Dragten er syet fast på dukken. Hun har to små hænder og runde fødder. Om håret har hun en fin sløjfe syet i Liberty stof. Hun er en rigtig dejlig dukke, som egner sig fint til en lille dukkemor, der ønsker en dukke, der ikke skal skiftes tøj på, men én som hun nemt kan have med rundt. Én som er blød og varm at sove med og som passer fint ned i en lille dukkevogn.